Mesyuarat Pelaporan 3K dan Tatacara Perolehan Pengurusan Kantin 1

6 12 2008

Sepatutnya Hj.Husin Dahlan yang pergi ke mesyuarat ini kerana 3K dan Kantin adalah di bawah SKT Hj.Husin. Tapi atas semangat setia kawan toksu akur dengan permintaan Hj.Husin.

Tiba di KKIA lebih kurang jam 3.00pm dan terus check-in. Sebelum itu tercari-cari juga di mana kaunter check-in, maklum sajalah pertama kali berurusan di kaunter baru. Sejurus  kemudian muncullah sahabat-sahabat dari daerah lain seramai 9 orang termasuk Ketua Unit Kesihatan SPK JPN Sabah En.Kipli Gitom . Ada yang datang ke airport seawal jam 11.00 pagi.. takut jalan jam…

Asrin di KKIA

Tepat jam 5.00 pm pesawat MH 051 berlepas ke KLIA.  Lebih kurang separuh dari penumpangnya adalah orang Jepun ( Penerbangan sebenar bermula dari Kansai). Mendarat di KLIA tepat jam 7.10 pm. Ambil 1 teksi bajet dan sebuah van tiba di Grand Continental Hotel KL jam 9.00pm. Nasib baik hidangan makan malam masih ada. Lebih kurang jam 10.00 mlm dah berdengkur. Menurut sahabat sebilik, adinda Hj.Kiran dengkuran toksu boleh tahan juga, tapi tak lama. Beberapa minit saja. Lepas tu off sendiri.

di-klia1 ho-pairin-faisalimg_0250 kedai-trg-batik img_0269 img_0260

Jadual 3.12.2008  sungguh padat. 8.00 hingga 12.00th di bilik mesyuarat. 2.00 hingga 6.00 ptg di lapangan. Malam pula 8.00 hingga 11.00 mlm Bengkel bersama Ketua Unit Kesihatan JPN Sabah.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: